معرفی وبلاگ
نام:ابوالفضل جعفری محل تولد:گلپايگان. به یاداستاداخلاق وعرفان،برادربزرگوارم،شهیدوالامقام محمدعلی خرمی(ان شاءا... روحش شاد و یادش پر رهرو و با سالارشهیدان محشور شوند.بارالها :ما را عبدخویش قرار بده.و توفیق عنایت کن زیر چتر ولایت به پرچمداری (آقاسیدعلی عزیز) در رکاب امام عصر (عجل الله تعالی فرج الشریف) عاقبتمان ختم به شهادت گردد.الهی آمین
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1529331
تعداد نوشته ها : 138
تعداد نظرات : 1
Rss
طراح قالب
GraphistThem239

میرزا محمد اشراقی (اعتضاد

میرزا محمد فرزند محمد ابن جعفر بن ملک محمد شیرازی ملقب به “اعتضاد” و متخلص به “اشراقی” و بعد “مخلص” در ذیحجه سال 1299 ه.ق در گلپایگان متولد شد و دروس اولیه را نزد والد خود آموخت و بعد در محضر علی و روحانیون معروف گلپایگان به کسب و تحصیل دانش اشتغال ورزید و از طبع شعر و نویسندگی بهره کافی داشت. شغل اصلی او وکالت عدلیه بود که در بروجرد، اراک، الیگودرز، خمین، گلپایگان و خوانسار فعالیت داشت و از ورزیده ترین وکلای عدلیه زمان خود بود. او در سال 1309 ه.ش که علی اکبر داور وزیر عدلیه برای ایجاد تشکیلات جدید وارد گلپایگان شد، به علت آزردگی وزیر مورد خشم قرار گرفت و مدتی گوشه نشین بود و در این ایام به کار شعر و شاعری پرداخت. از تالیفات او شیخ و شاب و در سال 1313 در 60 سالگی فوت کرد.

منبع : اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 2:3 بعد از ظهر

نسرین معظمی

از خانواده معظمی گلپایگانی فرزند حسن خان معظمی می باشند. مشارالیها دوره ی دبستان را در مدرسه ی ژاندارک تهران و سپس به دانشکده علوم دانشگاه رفت و در سال 1341 لیسانس زیست شناسی گرفت. در سال 1349 دوره فوق لیسانس علوم آزمایشگاهی را در دانشگاه اصفهان گذرانید و مدرک دکترا در رشته میکروبیولوژی شناسی دریافت و بعد از مراجعت به ایران در سال 1361 به عنوان میکروب شناس به سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران پیوست. دکتر نسرین معظمی در جشنواره خوارزمی جایزه ی اول را در زمینه ی تحقیق علمی را به خاطر تولید محلی “باسیلوس تورن ژنیسیس ، سروتایپ اچ 14” که در مبارزه ی با بیماری مالاریا اهمیت استفاده از سم حاصله در کشتن لاروهای پشه مالاریا به کار می رود را دریافت کرد.

منبع : اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 2:2 بعد از ظهر

 میرزا یحیی خان

میرزا یحیی خان و پسرش میرزا محمد خان معظم السلطان گلپایگانی (اهل رباط ابلولان) از اعیان و اشراف گلپایگان و از خاندان متنفذ و مورد اعتماد مردم گلپایگان بودند که ریاست شهر را به عهده داشتند. میرزا محمد خان در انقلاب مشروطیت از طرفداران و کمک دهندگان به نهضت بود و به پاس همین خدمات در بین اهالی محبوبیت داشت که انتخابات دوره ی پنجم مجلس شورای ملی سال های 1303 و دوره ششم سال های 1305 ه.ش به نمایندگی مردم گلپایگان در مجلس شورای ملی انتخاب شدندوی فردی روشنفکر با حسن نیت و معارف پرور و فرهنگ دوست بود. از اقدامات مهم او ایجاد اولین مدرسه با سبک جدید در گلپایگان به هزینه ی شخصی بود که به نام خودشان مدرسه معظمیه نامیده شد و ریاست آن را دکتر محمد خان اشراقی با حکم رسمی دولتی برای اولین بار گلپایگان عهده دار شدند.

منبع : اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 2:1 بعد از ظهر

محمد تقی مذهبی

از فرهنگیان ادیب و فاضل و اهل قلم گلپایگانی که در یک خانواده مذهبی و متقی پرورش یافته و دارای طبع شعر و ذوق فراوان هستند. وی سال ها در متون ادبی و دیوان شعرا به تحقیق درباره شعرای گلپایگان اشتغال داشته اند که ماحصل آن تحقیقات اثر نفیس تذکره شعرای گلپایگان است.

منبع : اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 1:58 بعد از ظهر

خسرو بزرگی

فرزند مرحوم حسن بزرگی، متولد گلپایگان تحصیلات دبیرستانی و دانشگاهی را در رشته معماری در تهران با درجه ممتاز به پایان رسانید و برای تکمیل تحصیلات عالیه عازم آمریکا شد و از دانشگاه پنسیلوانیا با رتبه برتر، درجه دکتری معماری دریافت نمود و استاد سرشناس دانشگاه های معتبر آمریکا گردید.

منبع : اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 1:53 بعد از ظهر

  • امیری معظمی
  • امیر قلی معظمی متخلص به «امیر» فرزند میرزا ابوتراب خان، ملقب به سررشته دار که بعدها به لشگر نویس شهرت یافت. در سال 1323 ه.ق در گلپایگان تولد یافت. تحصیلات مقدماتی را در مکتبخانه نزد قطب و بقیه را در مدرسۀ معظمیّه که به سبک جدید تاسیس و به مدیریت مرحوم دکتر محمود خان اشراقی (شوهر خواهرش) که با همکاری مرحوم آقا علی خوشنویسان و دیگران اداره می شده، ادامه داد. سپس به تهران مهاجرت نمود. از سال 1309 ه.ش دوره مدارس جدید را در مدرسه علمیّه تهران و دبیرستان سن لوئی که توسط فرانسوی ها اداره می شد تمام کرد و از دانشکده حقوق و دانشسرای عالی و نیز کلاس عالی مالی و دانشکده ادبیات فارسی 4 دانشنامه دریافت نمود. مشهورترین قصیده او به نام ارزاقیّه حدود سیصد بیت است که انتقاد کوبنده و تند از وضع نابسامان ادارات مالیات گیری، فساد و دستگاه اداری، اختلاس اموال عمومی و ادارات مرکزی کل انحصار تریاک گمرک و غیره را نشان می دهد. مدتی هم در وزارت عدلیه به شغل قضا مشغول بود و در وزارت مالیه تا مدیر کل وزارتی ترقی کرد. در سال 1325 ه.ش روزنامۀ ادبی، سیاسی، اجتماعی ناخدا را به مدت دو سال مرتباً منتشر نمود، تا در سال 1327 از طرف دولت موقت توقیف گردید. در سن 85 سالگی در اردیبهشت 1368 در تهران وفات یافت و در بهشت زهرا مدفون گرید. از نامبرده علاوه بر روزنامه ناخدا مجموعه شعر اشک عاشق به طبع رسیده است. داستان های او به نام مرغ محبوس، روشنک، شمشاد، تاج و تاراج بخشی در روزنامه ناخدا و سایر جراید چاپ شده است.
  • منبع : اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 1:49 بعد از ظهر

ابوالقاسم جرفادقانی

اباالقاسم بن محمد ربیع جرفادقانى صاحب مصنفات بسیار و حواشى بر کتب معقول و منقول و علامه مجلسى حوزه اجازه او را از ملامهر على گلپایگانى نقل کرده و او معاصر مجلسى او بوده.

دیوان فرخی (ابوالحسن علی بن جولوغ متخلص به فرخی) زمان تالیف قرن چهارم ه.ق به خط نستعلیق شکسته ایشان در سال 1276 ه.ق تحریر یافته است.

اقوام ایرانی

يکشنبه 15 8 1401 1:46 بعد از ظهر
شنبه 14 8 1401 4:3 بعد از ظهر

دکتر سید مرتضی نوربخش


دکتر سید مرتضی نوربخش متولد سال 1335 ، محل تولد گلپایگان .در سال 1335 در یک خانواده مذهبی در گلپایگان به دنیا آمدم . دوران دبستان و دبیرستان را در آن شهرستان سپری نمودم .دوران دانشگاه را در دانشگاه شهید بهشتی تهران ‹‹ دانشگاه ملی ›› در سال 1365 در مقطع کارشناسی پژوهشگری اجتماعی پذیرفته شد و پس از طی دوره 4 ساله کارشناسی ، در سال 1370 در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران پذیرفته و در سال 1374 موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد علوم اجتماعی در دانشگاه تهران گردید و در همان دانشگاه در سال 1380 در مقطع دکتری جامعه شناسی فرهنگی نظری ادامه تحصیل دادم و فارغ التحصیل گردید .در این سالها به عنوان عضو هیأت علمی انجام وظیفه می نمود و پس از اخذ Ph.D به عنوان  دانشیار پایه 24 و عضو هیأت علمی وزارت علوم بکار اشتغال شد .


شنبه 11 5 1399 8:58 صبح
سه شنبه 8 5 1398 12:12 صبح

میرزامحمدخان معظماالسلطان گلپایگانی

فرزند میرزا یحیی خان معظم السلطان، در سال1254ش در گلپایگان به دنیا آمد. پدرش در عصر ناصرالدین شاه قاجار حاکم گلپایگان بوده است. میرزا محمّد خود درجة سرتیپی داشته و در دورة پنجم (در سال 1302ش) و در دورة ششم (در سال1305ش) نمایندة گلپایگان در مجلس شورای ملی بوده است.
وی در روز دوشنبه2 رجب1352ق فوت و در بقعة تکیة مادرشاهزاده مدفون گردید .
فرزندوی به نام عبدالله معظمی در سال1288ش متولد شده است. در گلپایگان و تهران تحصیل نموده و در ادامة تحصیل به فرانسه اعزام شد و در رشتة حقوق و علوم سیاسی تحصیلات خود را به پایان رساند. عبدالله معظمی از اساتید دانشگاه و نمایندة گلپایگان در دوره های 17و14،15،16 شورای ملی بوده و در دورة هفدهم به ریاست مجلس انتخاب شد. وی در سال1350ش در تهران درگذشت
منبع:
مجموعه تاریخی ، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد
دوشنبه 11 5 1395 11:23 صبح

خاور قاجار، حیدر قلی

 ( ملیت: ایرانی قرن: 13 )

(تو 1214 ق)، شاعر. مدتها حکومت گلپایگان و آن حدود را داشت . وى به اندازه‏ى لازم تحصیل کمال کرده است. خاور داراى «دیوان» شعر است.

برگرفته از کتاب: اثرآفرینان (جلد اول-ششم)

منابع زندگینامه: حدیقه الشعراء (531 -530 /1)، الذریعه (287/9)، سفینه المحمود (38 -36 /1)، فرهنگ سخنوران (300)، مصطبه‏ى خراب (53 -52).

چهارشنبه 21 5 1394 3:30 بعد از ظهر
ملیت :  ایرانی  -  قرن : 5منبع : اثرآفرینان (جلد اول-ششم)
(486 /475 -422 /421 ق)، رجال‏شناس، حافظ، محدث و شاعر. از فرزندزادگان ابودلف عجلى است. اصل وى از گلپایگان بود. در عکبرا، نزدیک بغداد، متولد شد. نزد ابن‏بشران، خرائطى حنبلى، ابوالطیب طبرى و قشیرى درس خواند و در 447 ق پس از مرگ عمویش، قاضى‏ القضات بغداد شد. وى با ابراهیم بن اسحاق حبّال دوستى داشت و با احمد عتیقى و خطیب بغدادى معاشر بود. ابن مأکولا با محافل نیمه حنبلى و نیمه شافعى اطراف ابن‏مسلمه وزیر و قائم، خلیفه عباسى که تلاش در براندازى آل‏بویه، که خاندان ماکولا قدرت و ثروت از آنها داشتند، پیوستگى داشت. ابونصر به شام، مصر، عراق، ماوراءالنهر، جزیره و خراسان سفر کرد و از دانشمندان آن مرز و بوم حدیث شنید و کسانى مثل حسن بن احمد سمرقندى و شجاع بن فارس ذهلى از وى روایت کرده ‏اند. او سرانجام به دست غلام ترک خود به قتل رسید. در مکان و سال مرگ وى اختلاف است. از جمله آثارش: «الاکمال فى المؤتلف والمختلف» در اسماء الرجال و بررسى اسامى متشابه رجال حدیث است؛ «تهذیب مستمر الاوهام على ذوى التمنى والاحلام»؛ «مفاخر القلم والسیف والدینار»؛ «الوزراء».
سه شنبه 16 4 1394 9:36 صبح
(س یازدهم ق)، شاعر و عارف. خانواده‏ى وى به سادات بوترابى مشهور بود. وى شاعرى دردمند و بى‏تکلفى بود و ساده‏زیست که پیوسته در صحبت درویشان صاحب حال بود. نصرآبادى با وى ملاقات داشته و از او غیر از رباعى، شعر دیگرى نشنیده است. از اوست:
دور از تو زیاد دیده‏ام رفت نگاه
بر حال دل خسته خیال تو گواه
بى‏روى تو نقش روز و شب در چشمم
چون خال سفید باشد و آب سیاه
سه شنبه 26 3 1394 12:22 صبح
 نام و نام خانوادگی: سید مرتضی نوربخش شماره شناسنامه  109
 نام پدر: صادق محل صدور شناسنامه: گلپایگان
 سال تولد: 01/02/1335 کد ملی: 1219273104
 محل تولد: گلپایگان آدرس الکترونیکی:  drnorbakhsh@gmail.com
  دوره کارشناسی  
 رشته کارشناسی : پژوهشگری اجتماعی  
 دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه شهید بهشتی  
 تاریخ آغاز تحصیل: 1365  
 تاریخ پایان تحصیل: 1369  
 معدل دوره کارشناسی: 16.58  
دوره کارشناسی ارشد  دوره دکترا  
 رشته کارشناسی ارشد: جامعه شناسی رشته دکتری: جامعه شناسی فرهنگی
 دانشگاه محل تحصیل دانشگاه تهران دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه محل تحصیل: دانشگاه تهران دانشکده علوم اجتماعی
 تاریخ آغاز تحصیل: 1370 تاریخ تحصیل : 1380
 تاریخ پایان تحصیل: 1374 تاریخ پایان تحصیل: 1385
 معدل دوره ارشد 16.98 معدل دوره دکتری:18.25
 موضوع پایان نامه: بررسی وضعیت نابینایان کشور موضوع پایان نامه: نقش سرمایه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در موفقیت داوطلبان کنکور
 نمره پایان نامه : 18.50 نمره پایان نامه: بسیار خوب
چهارشنبه 20 3 1394 12:43 صبح
نام : علی اکبر         نام خانوادگی : دلگرم            تاریخ تولد: 1339
محل تولد: گلپایگان   محل سکونت: تهران             رشته تحصیلی: مهندسی کشاورزی
سوابق: مدیر کل امور اداری سازمان جنگلهای ایران
شرح حال:

مدیرکلامور اداری و منابع انسانی سازمان جنگلها مراتع و ابخیزداری کشور، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلپایگان، مشاورعالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی، معاون آموزشی ، اداری و مالی گروه آموزش فنی تخصصی وزارت جهاد کشاورزی، عضو اصلی هیئت رسیدگی به تخلفات کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، مدیر ورزش سازمان جنگلها مراتع  و...

سه شنبه 19 3 1394 2:54 بعد از ظهر

اینجانب متولد 1343 در گلپایگان هستم تا پایان اخذ دیپلم در این شهر بوده و سپس در کنکور سال 1362 که تقریبا اولین کنکور سراسری بعد از انقلاب فرهنگی بود شرکت کردم ودر رشته بهداشت حرفه ای دانشگاه تهران پذیرفته شدم در بهمن 1362 مشغول به تحصیل و در سال 1367 لیسانس گرفته و جهت گذراندن طرح نیروی انسانی در مرکز بهداشت قم مشغول به کار شدم. در سال 1369 رتبه سوم آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط شدم واز دانشگاه تربیت مدرس در سال 1372 فارغ التحصیل و سپس در دانشگاه علوم پزشکی زنجان به عنوان عضو هیات علمی مشغول به کار شدم. در سال 1375 در دوره دکتری رشته بهداشت محیط در دانشگاه تهران پذیرفته ودر سال 1381 فارغ التحصیل و تا کنون دردانشگاه علوم پزشکی زنجان عضو هیات علمی گروه بهداشت محیط بوده ام از سال 1379 تا 1384 رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی از 1384 تا 1385 معاون پشتیبانی دانشگاه و از 1387 تا کنون (1389) مجددا رئیس دانشکده هستم.

سه شنبه 19 3 1394 2:36 بعد از ظهر

مهندس گلپایگانی از زبان حسین گلپایگانی

در سال 1317 در شهرستان گلپایگان به دنیا آمدم . به دلیل اعتقادات مذهبی خانواده بخصوص مادرم که اصالتا بهشهری بود چند سالی را در قم ساکن شدیم و بنده تحصیلات ابتدائی  رادر دبستان حکمت این شهر به پایان رساندمّّ. بعد از آن به شهرستان بهشهر رفتیم و دبیرستان را در این شهر  به اتمام رساندم . بعد از گرفتن دیپلم برای ادامه تحصیل به کشور اتریش رفتم . از سال 1960 تا 1966 در رشته مهندسینفت فوق لیسانس گرفتم . و بعد به ایران آمدم .


 

پنج شنبه 14 3 1394 11:21 صبح

محمد فروغی

سن: 38‏
متولد: گلپایگان
تحصیلات: لیسانس زبان انگلیسی (دانشگاه آزاد قم)‏
سوابق حرفه‌ای پیش از اقدام به کارآفرینی: ‏
کارهای اداری در دانشگاه مفید قم و دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم به مدت 5 سال
حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی- خانه عکاسان به مدت یک سال
مبدع طرح و اجرای طرح فروشگاه و تجهیزات عکاسی و فیلم‌برداری در خانه عکاسان سازمان تبلیغات اسلامی به مدت 7 سال‏

پنج شنبه 14 3 1394 10:37 صبح

دکتر قاسم صافی، استاد زبان و ادبیات فارسی و علم اطلاعات و دانش‌شناسی نخستین فردی است که پژوهش‌هایی در زمینه‌ی کارت‌پستال‌های تاریخی ایران انجام داده است. وی در سال ۱۳۲۷ شمسی در گلپایگان متولد شد، در سال۱۳۵۵ به عنوان مدرس زبان و ادبیات فارسی و علوم کتابداری در دانشگاه تهران به تدریس اشتغال ورزید و هم زمان به پیشنهاد استاد ایرج افشار با کتابخانه‌ی مرکزی و مرکز اسناد همکاری نمود. در بخش نسخ خطی، منابع و مراجعو سر دبیری نشریه‌ی علمی کتابداری و جز آن فعالیت کرد و نخستین مجموعه در حوزه‌ی کارت‌پستال‌های تاریخی ایران (برگرفته از مجموعه‌ی کتابخانه‌ی مرکزیدانشگاه تهران) را در سال۱۳۶۸ توسط موسسه‌ی فرهنگی گسترش هنر وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به چاپ رساند و از او تاکنون بیش از سی عنوان کتاب و ده‌ها مقاله‌ی علمی در زمینه‌های مختلف به منتشر شده است که تعدادی از آن‌ها به حوزه‌های عکس‌های قدیمی و کارت‌پستال‌های تاریخی ایران اختصاص دارد.عکس‌‌های قدیمی از رجال، مناظر، بناها و محیط اجتماعی ایران، آخرین اثر وی در این زمینه است که دانشگاه تهران، چاپ پنجم آن را در دست طبع دارد.

 


چهارشنبه 13 3 1394 4:34 بعد از ظهر
نام : دآتر محسن آنی        سال تولد : ١٣٣٢ گلپایگان   مرتبه علمی : استاد
محل خدمت : گروه بیوشیمی بالینی . دانشکده داروسازی ، دانشگاه علوم
پزشکی اصفهان
بیوشیمی بالینی از دانشگاه لندن Ph.D : مدرک علمی
سال اخذ مدرک : ١٣٥٨
سال استخدام در دانشگاه : ١٣٥٨
فعالیت های پژوهشی:
مقالات علمی : ۶۴ مقاله ( ٢٢ فارسی ، ۴٢ مقاله انگلیسی و ١٣ خلاصه
مقاله)
ارائه مقاله در آنگره ها : ١١٣ مقاله ( ٣٠ مقاله در آنگره های خارجی و ٨٣
مقاله در آنگره های داخلی)
استاد راهنمای پایان نامه : ٧۴ پایان نامه ( ٤٣ پایان نامه دآترای داروسازی ،
بیوشیمی) Ph.D ٣١ پایان نامه فوق لیسانس و
فعالیت اجرائی در حال حاضر:
-عضو شورای پژوهشی دانشگاه-کمیته علوم پایه
-عضو آمیته تحصیلات تکمیلی گروه بیوشیمی
-عضو هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی
-عضو آمیتة تخصصی هیئت ممیزه در دانشکده داروسازی
-دبیر آمیتة ارتقاء اعضاء هیئت علمی در دانشکده داروسازی
-عضو هیئت بورد رشتة بیوشیمی در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

چهارشنبه 13 3 1394 12:33 صبح
نتیجه تصویری برای دکترعبدالله معظمی

عبدالله معظمی در سال 1288 در گلپایگان به دنیا آمد، پدرش محمدخان معظم­ السلطان از مالکان عمده آن زمان بود. عبدالله پس از پایان تحصیلات متوسطه در تهران در مسابقه اعزامدانشجو به اروپا شرکت کرد و در سال 1309 جزء سومین گروه دانشجویان اعزامی به فرانسه رفت و پس از 6 سال تحصیل در دانشکده حقوق پاریس به اخذ دیپلم و دکترای حقوق موفق شد دکتر عبدالله معظمی پس از بازگشت به ایران در 1315 به عضویت وزارت کشور درآمد سپس به دانشیاری کرسی حقوق بین­ الملل خصوصی در دانشگاه تهران برگزیده شد و به تدریس پرداخت. پس از پنج سال توقف در دانشیاری در سال 1320 به رتبه استادی ارتقا یافت و در همان زمان به معاونت دانشکده حقوق منصوب شد.
چهارشنبه 13 3 1394 11:49 صبح
همای یا همای چهرآزاد دختربهمن پسر اسفندیار بوده که سی سال پادشاهی ایران نموده، و داراب پسر خود را  ولیعهد نمود. او را چهرآزاد نیز می‌گفتند. از بناهای او شهر چهرزآدگان است که آن را معرب کردند و جرفادقان می‌گویند و امروزه گلپایگان می‌خوانند.
چهارشنبه 13 3 1394 11:38 صبح



نام و نام خانوادگی: محمد جواد توکلی        تاریخ تولد: 1351/11/02

محل تولد : گلپایگان، ایران                  ملیت: ایرانی

زبان اصلی: فارسی     زبان دوم: انگلیسی، عربی

mj_tavakoli2@yahoo.com, tavakoli@fwb.eur.nl : آدرس الکترونیک

2. افتخارات علمی

کسب رتبه اول در کنکور ورودی دکترای اقتصاد موسسه آموزشی و پژوھشی امام

خمینی (ره)

1382 ش. 2003 م.) ) در زبان انگلیسی با نمره 5.5 IELTS اخذ مدرک رسمی

اخذ پذیرش دوره امفیل فلسفه اقتصاد از دانشگاه اراسمواس ھلند ( 1382 ش.

2003 م.)

اخذ پذیرش دوره دکترای فلسفه اقتصاد از دانشگاه اراسمواس ھلند ( 1383 ش.

2004 م.)

چهارشنبه 13 3 1394 9:37 صبح
سیف الله معظمی ملیت :  ایرانی  -  قرن : 14منبع : شرح حال رجال سیاسی و نظامی معاصر ایران (جلد سوم)
فرزند سرتیپ محمدخان معظم‏السلطان در 1287 در گلپایگان تولد یافت. پس از اتمام تحصیلات ابتدائى و متوسطه به اروپا رفت و در انگلستان به تحصیل پرداخت و درجه مهندسى مکانیک و برق گرفت. پس از مراجعت به ایران چندى در شرکت نفت اشتغال داشت، سپس به وزارت پیشه و هنر انتقال یافت. سپس به ریاست کارخانجات قند منصوب شد و در 1324 در بانک صنعتى و معدنى ایران مدیر کل امور بازرگانى بود. در 1325 در وزارت پیشه و هنر و بازرگانى مدیر کل فنى گردید. چندى در وزارت اقتصاد و سازمان برنامه شاغل مقامات مهم اجرائى بود. در 1331 دکتر محمد مصدق او را به وزارت پست و تلگراف و تلفن منصوب نمود و تا کودتاى 1332 بر سر کار بود. بعد از سقوط مصدق بازداشت شده چندى در زندان بسر برد. پس از آزادى به کار آزاد پرداخت. سیف‏الله معظمى مردى منظم، جدى،باسواد و در فن خود بصیر و آگاه بود. وى در حزب ایران نیز فعالیت داشت. در1356 درگذشت.
سه شنبه 12 3 1394 11:34 صبح

شادروان دکتر ابراهیم مرادیان در سال 1318 شمسی در شهرستان گلپایگان متولد شد کمتر از یک سال داشت که به اتفاق خانواده اش به شهر اراک مهاجرت نمود. دوران دبستان و دبیرستان را در این شهر سپری نمود.پس از پایان تحصیلات متوسطه در کنکور پزشکی دانشکده پزشکی تهران پذیرفته شد و در سال 1345 ه . ش موفق به اخذ درجه ی دکترا از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران گردید. دوران سربازی را در روستاهای محروم شهر اراک و مدتی را در بندرعباس سپری نمود و سپس به مدت سی سال در بیمارستان راه آهن (امیرکبیر) و مطب شخصی خود مشغول خدمت به اهالی شهرستان اراک گردید . او پدری مهربان ، دوستی خوب و پزشکی متعهد و خدمت گزاری صادق برای جامعه بود که به حرفه ی خود شدیدا عشق می ورزید و بیش از توان خود به بیماران و نیازمندان جامعه یاری می رساند. در هنگام جنگ تحمیلی و بمباران های وحشیانه شهرهای ایران پیوسته در محل کار خود حضور فعال داشت و خدمت صادقانه او در مورد رسیدگی به امور مجروحین جنگ تحمیلی مورد تقدیر اولیای امور قرار گرفت . او پزشکی حاذق و سخت کوش بود که تنها با ملاحظات انسان دوستی کمر همت به خدمت همشهریان خود می بست. دکتر ابراهیم مرادیان پس از سی سال خدمت صادقانه خود در اسفند ماه 1376 به علت بیماری ناگهانی عازم تهران شد و پس از مدت کوتاهی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت. مردم حق شناس اراک یکپارچه در مراسم یادبودی که در تاریخ 29/3/77 با حضور پزشکان ، روحانیون ، بازاریان و سایر اقشار مردم در مسجد ((حاج تقی خان )) برگزار شد شرکت نمودند و یاد و خاطره این خدمتگزار صدیق جامعه را گرامی داشتند . دکتر مرادیان در سال 1379 توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک جزء پزشکان نمونه شناخته شده و به خانواده ی نامبرده لوح تقدیر اهدا گردید

دوشنبه 11 3 1394 10:27 صبح
 (قاسم اوف)سدی مهدی گلپایگانی «قاسموف» ( ولادت: 280 ق- گرایش به بهائیت: 1308 ق - مرگ: 1347 ق) دایی زاده ی میرزا ابوالفضل گلپایگانی(37)، و خود از نویسندگان، مبلغان، مدرسان و سران طراز اول بهائیت در دهه های آخر عمر خویشاست، که منابع بهائی، ضمن نگارش شرح حال وی، از وی تعریف و تمجید بسیار کرده اند. (38) وی از مقربان درگاه عباس افندی و شوقی و دارای توقیعات متعدد از آنها ( 27 لوح از عبدالبهاء و 23 لوح از شوقی)، رئیس محفل بهائیاندر عشق آباد روسیه و نیز مدیر نشریه ی بهائی خورشید خاور در آن شهر، و مؤسس و معلم مدارس بهائی در مرو و عشق آباد است. (39) سید مهدی از کسانی است که به دستور عباس افندی، کار منسوب نزدیک خویش: ابوالفضل گلپایگانی، رادر تألیف کتاب کشف الغطاء( که برای آبروی فرقه، جنبه ی حیاتی داشت) پس از مرگ تکمیل کرد. (40) جز این، مأموریت مهم گفت وگو با سران دولت انقلابی شوروی ( جهت متقاعد ساختن آنها به موافقت با آزادی فعالیت بهائیان در روسیه) از سوی عباس افندی به عهده ی او محول شد که البته در این مأموریت توفیقی نداشت(41) و چندی بعد، اندوه ناشی از فشار شدید و فزاینده ی رژیم شوروی به او و اعضای فرقه، وی را به کام مرگ کشانید. پس از مرگ وی، شوقی افندی، از لندن توسط شخصی به نام ضیاء الله اصغر زاده به محفل بهائیان عشق آباد تلگراف تسلیت فرستاد و نوشت: « حزن و الم مرا از صعود گلپایگانی ابلاغدارید، خدمات عظیمه ی او زینت بخش تاریخ امر خواد بود... »(42)
. سید مهدی، «دایی زاده ی » ابوالفضل بود و نه چنانکه برخی گفته اند: خواهرزاده او. ر. ک: شرح احوال جناب میرزا ابوالفضل گلپایگانی، روح الله محرابخانی، ص 25؛ حضرت طاهره؛ نصرت الله محمد حسینی، ص 61.
38. برای نمونه ر. ک : ظهور الحق، نوشته ی اسدالله مازندرانی ( ج 8، قسمت2) و مصابیح هدایت، نوشته ی عزیزالله سلیمانی اردکانی (ج 3) و نیز مقاله ی آقا سید مهدی گلپایگانی، نوشته فضل الله شهیدی، مندرج در : آهنگ بدیع، سال 1، ش 13، صص 8- 12.
39. ر. ک: آهنگ بدیع، سال 1350، ش 4 و 5 صص 129- 134، 148و 158؛ ظهور الحق، ج 8، قسمت 2، ص 1013، حکایت دل از دفتر خاطرات علی اکبر فروتن، ص 40.
40. ظهور الحق، ج 8، قسمت 1، ص 607 و قسمت 2، صص 1010- 1011؛ خاطرات جبیب، حبیب مؤید، 2/ 338.
41. برای شرح ماجرا ر. ک: کشف الحیل، عبدالحسین آیتی، 3/ 215 به بعد.
42. آهنگ بدیع، سال 1، ش 13، ص 12، مقاله ی فضل الله شهیدی.
يکشنبه 10 3 1394 8:17 بعد از ظهر
آقای دکتر جواد احمدی در سال 1322در شهرستان گلپایگان متولد شد. ایشان تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در گلپایگان به اتمام رساند تحصیلات عالی خود را در سال 1342 در رشته پزشکی دانشکدة پزشکی دانشگاه اصفهان آغاز کرد و در سال 1351 فارغ‌التحصیل شد. وی در سال 1358 موفق به اخذ درجة تخصصی در رشتة جراحی از بیمارستان شهدای 7 تیر گردید. سپس تحصیلات فوق‌تخصص خود را در رشتةجراحی اطفال دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1366 به پایان رساند. وی دوره‌های تکمیلی پیوند کلیه را در بیمارستان هاشمی نژاد و طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گذراند. ایشان اکنون به عنوان عضو هیئت علمی و دانشیار گروه جراحی در بخش جراحی کودکان بیمارستان مرکز طبی کودکان مشغول به کار می‌باشند.
سمت های اجرائی (گذشته تاکنون)
1- رئیس بخش جراحی اطفال مرکز طبی کودکان از سال 77-1364 2- عضو هیئت مدیره جامعه جراحان اطفال 3- دبیر انجمن جراحان اطفال 4- عضو بخش پایان‌نامه‌های فوق تخصصی در معاونت پژوهشی
يکشنبه 10 3 1394 3:15 بعد از ظهر

-دکتر مرتضی صافی      تاریخ تولد: 1340      محل تولد: گلپایگان

 سوابق اجرایی و مدارج علمی

دانشیار قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

تدریس در دانشکده پزشکی بعنوان استادیار دانشگاه علوم پزشکی

اجرای 25 طرح تحقیقاتی از سال 1370 تا کنون

معاونت پژوهشی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: سالهای 1376 تا 1379

ریاست بخش قلب و عروق بیمارستان شهید مدرس: سالهای 1387تا 1388.

ریاست مرکز تحقیقات قلب و عروق: سال 1390

يکشنبه 10 3 1394 1:56 بعد از ظهر

دکتر محمدرضا یاوری در دهم دی ماه 1363 در شهرستان گلپایگان در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. وی تحصیلات ابتدایی را در دبستان شهید میرشریفی گوگد آغاز و در ا

دامه به همراه خانواده به تهران مهاجرت نمود.

يکشنبه 10 3 1394 12:36 صبح


نام ونام خانوادگی: مسعود حبیبی  سمت: مدیرامورفرهنگی واجتماعی

تاریخ ومحل تولد:1348  گلپایگان

آخرین مدرک ورشته تحصیلی:کارشناس ارشد مدیریت دولتی

يکشنبه 10 3 1394 11:0 صبح
X